Varisan elastische kousen

 

Heeft u problemen met uw benen en zoekt u een oplossing? 

 

CompriCare Health products levert steunkousen of therapeutische elastische kousen en panty’s van Varisan® ter ondersteuning van uw benen. Ook voor armen en handen biedt Compricare elastische kousen.

 

Steunkousen van Elastische kousen van Varisan® zijn van goede kwaliteit en gunstig in prijs.

 

Ze zijn gemaakt voor gebruikers met verschillende medische indicaties, zoals spataders (varices), genezen open been (ulcus cruris), trombose etc…

 

Varisan® biedt een assortiment van drie verschillende kwaliteiten therapeutische elastische kousen en panty’s en lichte variant steunkousen:

 

Varisan Top is de standaard kwaliteit voor optische en compressieve doelmatigheid en leverbaar in een kous tot aan de knie, lies, heup of pantymodel, met open of gesloten teenstuk, in drukklasse 2 en 3.

Varisan Top Cotton heeft als grote voordeel dat er katoenvezels gebruikt zijn voor een betere vochtabsorptie en zijn antiallergisch. Leverbaar in een kous tot aan de knie, lies, heup of pantymodel, met open of gesloten teenstuk, in drukklasse 2 en 3.

Varisan Top Fashion is het modieuze paradepaardje. Een zijdezachte kwaliteit met een prachtige afwerking van naden en boorden. De Fashion is alleen leverbaar in een drukklasse 2 als kniekous, lieskous of panty.

 

De Varisan®  elastische kousen kunnen ook goed preventief gedragen worden ter voorkoming van of verergering van de klachten in de benen. Gaat u op vakantie of reist u veel, dan biedt Varisan® de ultieme reis en ondersteuningskous.

De Varisan Lui&Lei is een travel steunkous met katoen, ter voorkoming van trombose en oedeem in de voeten en benen. Ook te gebruiken tijdens het werk of privé voor mensen die lang moeten staan. Leverbaar in vier schoenmaten, in de kleuren blauw, grijs, zwart en bordeaux.

Laat u zich overtuigen van deze modieuze en medisch verantwoorde compressie kousen en maak een afspraak met onze productspecialiste.

 

Varisan®, de gezonde ondersteuning voor uw lichaam!

For Your Care!

For Your Care!

CompriCare BV

Veldstraat 1

6041 GR Roermond

 

T: 0475 570 478

F: 0475 430 180

M: info@compricare.nl