Veinoplus

 

Beenklachten? De oplossing is er!
 

VEINOPLUS V.I. verlicht uw beenklachten bij, pijnlijke en zware benen, nachtelijke krampen, reduceert oedeemvorming, rusteloze benen, Restless Legs Syndroom, preventief tegen trombose en vermindert de klachten ten gevolgen van spataderen.

 

Tegen deze klachten leveren wij therapeutische ook elastische kousen. Nu is er een aanvulling om de klachten in de benen sterk te verminderen. Het betreft hier de Veinoplus V.I.. Dit is een elektrische spierstimulator die de kuitspierpomp stimuleert, waardoor het bloed beter naar het hart gepompt wordt. De kuitspierpomp fungeert als het 2e hart. De resultaten van de VEINOPLUS V.I. elektrische spierstimulator zijn klinisch bewezen door officiële studies.

 

Enkele verhoogde risico’s bij beenklachten zijn:

 

  • Staand of zittend beroep
  • Aanleg voor spataders
  • Overgewicht
  • Zwangerschap
  • Gebrek aan lichaamsbeweging
  • Diepe veneuze trombose

 

De VEINOPLUS V.I. geeft een pijnloze efficiënte en snelle behandeling. Is eenvoudig in het gebruik en geeft een lage frequentie af aan het lichaam. Hierdoor is het VEINOPLUS V.I. apparaat ook veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap.Ervaar nu de unieke technologie die je pijn bij je werkzaamheden kan verlichten. Comfortabel en eenvoudig in gebruik.

 

VEINOPLUS V.I. ● Vermindert beenklachten ● Stimuleert de bloedsomloop ● Reduceert oedeem in de benen.

U merkt direct het verschil!

 

*Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten van de VEINOPLUS in Nederland, neemt u contact met ons op.

 

For Your Care!

For Your Care!

CompriCare BV

Veldstraat 1

6041 GR Roermond

 

T: 0475 570 478

F: 0475 430 180

M: info@compricare.nl